Showbizz

Čuo sam da je Saša Popović obolio od koronavirusa, e pa neka: Zvijezda estrade žestoko oplela po Popoviću i uputila mu užasne riječi i želje (FOTO)

Kako se vidi iz cijelog okruženja ali i iz medija, cijeli svijet je jako zabrinut, a veliki dio stanovništva je i u panici zbog problema koji širom planete stvara korona virus.

Sve je više država na svijetu koje su objavile da imaju zaražene građane, a svakim danom je sve veći broj zaraženih od ovog virusa, a na veliku žalost i broj umrlih se konstantno povećava. Neke države kao što su Kina i Italija su uvele i drastične mjere, a Italija je zavela i totalnu izolaciju za sve građane koje su ovoj zemlji.

Nakon što se Saša Popović vratio iz Italije mnogi njegovi saradnici ali i članovi porodice su mu poručili da ne žele da kontaktiraju sa njim dok se ne testira na virus, tako da je on prihvatio, mada nije bio voljan i da ode u krantin, u kojem će navodno da provede dvije sedmice.

Na sve ovo se oglasio i nekada jako popularni pjevač Bojan Tomović, koji očigledno nije u dobrim odnosima sa njim te baš i ne simpatiše vlasnika Granda pa je preko društvenih mreža ima slijedeću poruku za ono što se dešava Popviću:

” Čujem da je Saša Popović obolio od korona virusa i iskreno jako mi je drago. Nadam se da će napokon cr..knuti i da će gorjeti u paklu zbog svih nas pjevača kojima je uništio živote i karijere svojim medijskim monopolom i svim zabranama. Nek cr…kne g*vno”. Ako je i od bolesnog Tomovića, puno je.

Oglasi – Advertisement