Čudo u Srbiji! “PLATA MI JE 40.000, A ZA GODINU DANA SAM UŠTEDEO 220.000 DINARA”: Goran iz Srbije sve zapanjio – “Reci nam, KAKO?”

0

Mi se danas bavimo sa jako zanimljivim pričama a jedna od njih je kao što je naš današnji naslov, a to je kako da u današnje vreme kada je jako velika kriza nek ouopšte može i nešto uštedeti? Ima osoba koje na početku meseca ostave neke pare sa strane, a onda jednostavno negde oko 15 ili 20 og u mesecu, jednostavno uzmu te pare i de ušteđevina. 

Svoje tajne podelio je jedan forumaš na društvenoj mreži Redit, a njegovu priču štednje izazvao je oprečna mišljenja među korisnicima, koji mu jednostavno nisu mogli poverovati na izgovorenim rečima. Dok su mu jedni čestitali na dovitljivosti, pa i tome kako uspeva da odoli da ne potroši pare, jedni ssu mu poverovali, dok su drugi rekli da je to u stvari “prodavanje magle”.

Ono što ne uspevaju da shvate jeste kako neko ko zarađuje 40.000 dinara mesečno uspeva da na kraju godine ostavi po strani 220.000? To je faktički kao da je uštedeo punih 5 plata?! On je za početak rekao da ne pije i ne puši, te da nema auta, tako da je tu jako velika ušteda po njega, a čak i roditelje nekada ispoštuje sa 150 evra. Retko kad šta poručuje od brze dostave, ne nosi ništa brendirano, kupi patike od 6.000 dinara i tu je miran godinu dana, majice nosi od 600 dinara i nema nikakvih problema sa tom.

Kada ide na more, troškove deli sa prijateljima, i na kraju meseca je uštedeo oko 220.000 dinara. Kaće da je samo maalo veće troškove nimao zimi kada je sezona grejanja, i to je sve. Verujete li vi Goranu, koji se tako predstavio na društvenoj mreži Redit. 

Preporučujemo