ČUDO U BOSNI! Vukan ustao iz sanduka, skinuo zemlju sa sebe i PRAVAC KUĆI… Kad su mu otvorili vrata, vilice im pale na pod od STRAHA! (FOTO)

0

Za danas jedna jak očudna pričaa koja će vas sigurno adržati pored vaših laptopa i mobilnih uređaja. Koliko puta ste čuli zza neku sličnu priču, i da li ste ikada gledali filmove o vampirima kada oni ustanu izz groba i to kada je pun mesec? To se nekada u davna vremena itekako često dešavalo, ali danas je to izuzetno redak slučaj. 

Moderna medicina u 30 im godinama prošlog veka je bila na izuzetno niskim granama, a ljudi koji bi preminuli, kopali bi odmaah isti dan, ili najkasnije več sutra. To je itekako bilo primetno u mestima koja nisu bila velika, to jeste selima i ruralnim naseljima. Tako da se jako puno puta zznalo desiti da se zakopa čovek ili ženaa koje su imale kliničku smrt, i kada bi se probudile nakon par sati, našle bi se u sanduku. 

Tada bi već svakako bilo kasno, i oni bi umirali u velikim mukama. Mi vam danas donosimo jednu priču koja se desila u Bosni i Hercegovini, a za koju znaju skoro svi. Vukan Perić je iz jednog manjeg sela u okolini Bugojna, koji je preminuo sada već davne 1961 godine, a hitna pomoć je ustanovila da se radi o srčanom udaru. 

Odmah sutradan je bila sahrana, a onda je u pola sahrane se čulo lukanje u sanduku, a kada se sanduk ptvorio svima su se noge odseklu. Vukan je ustao, i u šoku je samo krenuo ka svojoj kući. Kasnije je ustaanovljeno da je Vukan imao blaži srčani udar, i sreća njegova da se probudio na vreme. 

 

Preporučujemo