Novo

ČUDO: Tvrdi da je zatrudnila bez seksa – “Nevina sam. Samo smo se poljubili, a ja sam trudna. JA SAM SVETICA, ne postoji drugo objašnjenje” (FOTO)

Samantha Lynn Isabel je prije par dana na TikTok-u objavila video gdje je javnosti ispričala svoju fascinantnu priču o tome kako je zatrudnila. Ona je tada imala samo 19 godina, kada je saznala da će postati majka.

Ono što je interesantno je to da ova djevojka tvrdi kako je i dan danas djevica, te da je i sama bila u stanju šoka kada je saznala da je u drugom stanju.

Mum called 'Virgin Mary' after falling pregnant without having sex ...

“Danima sam osjećala jake bolove u stomaku, nadimanje koje ne mogu objasniti, a onda mi je palo na pamet da mi menstruacija kasni već više od sedmicu dana. Odmah mi je palo na pamet da sam trudna, mada sam mislila da je to nemoguće, obzirom da sam ja totalno protiv seksa, jer je to prljavo, bolesno i totalno protiv vjere.” navela je ona. Kazala je da je od ranije uvijek znala šta je seks i kako sve to funkcioniše, ali je isto tako navela kako su je roditelji odgodili tako da nikada u svom životu ne smije imati seks, jer će u suprotnom završiti u paklu.

U strahu je otišla ginekologu na pregled i test je pokazao da je uistinu trudna, ali da isto tako postoji dokaz da je njen himen još uvijek čitav, odnosno da je nijedan penis nije penetrirao. Tada je saznala da je u petoj sedmici trudnoće.

Une femme est tombée enceinte à 19 ans sans avoir eu de rapport ...

Navela je kako sumnja da je do trudnoće došlo jer su se ona i njen momak poljubili dok su opoje bili – napaljeni, mada Jennifer Lincoln, ginekologinja koja je obavila pregled smatra da je dečkova sperma morala nekako doći do njene vagine.

“Nije bitno da li to bio penis, prst ili pileći batak. Ako sperma uđe u vaginu onda i samo onda može doći do oplodnje.” kazala je doktorica.

Samantha je rekla kako je jedno vrijeme razmišljala da abortira, ali se ipak odlučila zadržati dijete, a sebe sada smatra sveticom. Inače, sada je već Samantha pred porođajem, a već se zna da će roditi sina koji će se zvati Bentley.

Oglasi – Advertisement