ČUDO! Deki iz Inđije ima 177 kilograma i SPECIJALNU ALATKU U DŽEPU JAKNE: “Ne koristim dijetalne kašike, već SAMO OVAKVE”

0

Mi danas govorimo o raznim video snimcima koji su itekako važni i bitni u You tube svetu u poslednje 2 godine. Dovoljno je samo u tražilicu na ovoj platformi da ukucamo ono što nas interesuje i odmah će nas zapljusnuti jako puno video klipova na tu temu. Ono što je uvek jako traženo jesu video klipovi o hrani, specijalitetima, ali i konzumaciji istih. 

Imamo jako puno varijacija na temu konzumacije hrane, a mi se danas bavimo onim što je jako popularno u poslednje vreme, a to je svakako da neko dođe u neki restoran i ocenjuje hranu iz tog mesta, kao i cene. Zauzvrat dobije besplatne obroke, plaženu reklamu, a gazda restorana dobije odličnu reklamu, jer tog čoveka uvek prati po nekoliko desetina hiljada korisnika, koji će nekad i navratiti u to mesto. 

Mi se danas bavimo “Gastromaratoncem”, koji su u svom vlogu ugostili čoveka iz Inđije koji ima verovali ili ne čak 177 kilograma. On je imao izazov da pojede 200 ćevapa, što je oko 5 kila mesa, a kako on kaže ključ je da jede polako, i opet sve na kraju pojede, što je nepojmljiva informacija. On imaa i svoju tajnu, a to je da sa sobom uvek nosi dobru kobassicu, dasku za rezanje i dobar nož. 

On ima i posebnu kašku koju zimi nosi u džepu, jer puno više može da zahvati pasulja i sarme, a ove obične zove “dijetalne”. Međutim, Deki voli i slatkiše, pre par dana je pojeo picu i 80 kugli sladoleda, da se malo rashladi. Kada je gazda upitao, je li platio? Konobari su rekli da jeste, i on je rekao sve što bude posle toga je na račun kuće, i Deki je pojeo još 80 kugli sladoleda…

Preporučujemo