Crni sine, zar i ti? Noćna mora Dragane Mirković se ostvarila: Sin Marko doneo odluku koja je roditelje ostavila bez teksta!

0

Dragana Mirković je jedno od najvećih imena na estradnoj sceni u regiji i žena koja iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje preko tri decenije. Ona je sve što ima postigla svojim talentom, trudom i radom i nikada se za njeno ime nije vezivao neki skandal što je razlikuje od mnogih njenih kolegica.

I kada je u pitanju njen privatni život Dragana može da posluži za primjer jer je u skladnom braku preko dvadeset godina sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem koji je poznati biznismen u Austriji i koji je poslovno carstvo koje je nasliejdio od svog oca još više proširio. Par živi u pravom dvorcu koji je smješten u blizini Beča a imaju dvoje sada već odrasle djece sina Marka i kćerku Manuelu koji ne vole puno da se pojavljuju u javnosti.

Oni su tek nedavno otvorili svoje naloge na Instagramu i može se vidjeti da su oboje izrasli u lijepe mlade ljude. Marko je vrijedno radio na svom obrazovanju a strast su mu automobili i reli trke kojima se bavi kao hobijem. Marko je jedno vrijeme bio i u vojsci sudeći po fotografijama koje su kružile društvenim mrežama a radio je i sa svojim ocem u porodičnom poslu.

Dargana i Toni su svoju djecu od malih nogu vaspitavali da budu vriiejdni pa je tako poznato da je Manuela jedno vrijeme radila i na recepciji u hotelu a pjevačica je uvijek isticala kao ne bi željela da krenu njenim stopama i nadala se da bi Marko mogao da jednog dana preuzme porodični biznis od svog oca. Međutim čini se da se on ipak okrenuo muzici na njenu žalost, i na Instagramu objavljuje svoje prve kompozicije a njegovi pratioci kažu da pjesme uopšte nisu loše i da ga čeka velika budućnost.