CRNE VESTI ZA SRBIJU, pa zašto baš ONA?! Umrla poznata srpska pevačica… Rodbina u suzama, prijatelji prste lome…(FOTO)

0

I danas se malo posvećujemo crnoj hronici koja je definitivno ušla u svaku poru društva. Mnogo je i više nego tužnih događaja koji su se desili u poslednje vreme, a kada vidimo ubistva ili samoubistva, onda polako počinjemo da shvatamo u kakvom zapravo društvu živimo.

Mnogo je poznatih osoba preminulo u poslednjih godinu dana, a za većinu od nas njihove pesme, predstave ili filmovi su bili dela uz koja smo odrastali. Teško se oprostiti od nekog svog ideala ili idola, osobe sa kojom smo se možda i poistovećivali u svojim tinejdžerskim danima. 

Kako shvatiti da više nema Panonskog mornara, poete, velikog umetnika Đorđe Balaševića koji je bio neprevaziđen u mnogim segmentima. Čovek koji je prvi došao u Sarajevo 1996 godine, dok je situacija između Srbije i Bosne bila više nego zategnuta. Čovek je naprasno preminuo, i to od obostrane upale pluća, a danas još jedna jako loša vest koja nam dolazi iz Srbije, a to je da je preminula super poznata džez pevačica Vladana Marković, koja je na žalost jučer preminula u 55 godini života.

Bila je urednica muzičkog programa na RTS-u, i žena koja je od ranih dana svog života nastupala po beogradskim poznatim klubovima. Verujemo da je njena najveća saradnja bila sa poznatim srpskim džez muzičarom Vasilom Hadžimanovim. Vlada Maračić, Miša Blam, Jovan Marković, Aleksandar Duljin samo su neki od muzičara sa kojim je ona sarađivala. Porodica se samo oglasila putem društvenih mreža, i zamolila zza mir u ovako teškim trenutcima. Ne navodi se razlog smrti, a sahrana je u subotu u 12 sati. 

 

Preporučujemo