CRNA UDOVICA SAHRANILA JOŠ JEDNOG MUČENIKA….Bogdan je već BIVŠI: HAOS! Spakovala kofere….

0

Ceca Ražnatović je u poslednje vreme jako aktivna po pitanju svoje karijere, jer kako je korona virus krenula da polako popušta tako je i muzičarima napokon svanulo i krenule su svirke, a narod je gladan nastupa tako da su i jedni i drugi napokon došli na svoje. Prvo je pre mesec dana imala jedan skroman nastup u okolini Kragujevca kada je nastupila na otvaranju jednog risorta. 

Nakon toga u jako kratkom vremenskom intervalu, imala je dva slavlja, prvo je bio rođendan malog Željka koji je proslavljao svoj prvi rođendan, a na slavlju je pevala zajedno sa svojim kolegom Bajom Malim Knindžom. Nakon toga i njen rođendan, gde joj je društvo pravila i Aleksandra Prijović, a pre par dana spektakularan nastup imala je i u Republici Srpskoj. 

Naime, predsednik ovoh entitea Milora Dodik je proslavljao rođendan, a p onju je u Beograd poslao helikopter, a ona je imala sjajn nastup u Laktašima. Čak je i predsednik uzeo mikrofon, te je zajedno sa njom zapevao “Oj vojvodo Sinđeliću”. Nakon toga, srpska majka se odmah zaputila na Kipaar gde svake godine ode po nekoliko puta, a tamo ima ogromnu vilu koju je kupila na kredit pre par godina. Međutim, po fotkama koje pokazuje na Instagramu, sa njom očigledno nije njen dečko Bogdan Srejović. 

Kada se pogleda njegov Instagram profil, sudeći po njegovim objavama, on je još uvek u Beogradu, a sada se ne zna je li pukla tikva između njih dvoje ili će on naknadno da se zaputi za Kipar. Šta vi mislite o svemu ovome?

Preporučujemo