Milan Marić je talentovani mladi glumac koji je postao jako popularan nakon što je odglumio glavni lik u najgledanijem filmu u regiji prošle godine, Toma. O njegovom ljubavnom životu se dosta pisalo i  prije jer je on uvijek bio u vezama sa mnogo starijim partnerkama a mjesecima unazad je u vezi sa Miom Bjelogrlić kćerkom poznatog glumca Dragana Bjelogrlića koji je i režirao film Toma.

Upravo su tokom rada na ovom filmu njih dvoje i počeli svoju vezu gdje je Mia bila pomoćnica svog oca i ona traje i dan danas. Međuitm nijedno od njih dvoje nije u javnosti potvrdilo svoju vezu još uvijek i to  daje još više materijala medijima za špekulacije o njihoovm odnosu.

Sada je pravu zbrku izazvala fotografija koju je Marić objavio na Instagramu a na kojoj se nalazi u zagrljaju kolegice Nataše Ninković i svi su pomislili da ga je Mia ostavila i da je on pronašao utjehu u Natašinom zagrljaju. Međutim ubrzo se ispostavilo da su slike nastale na probi jednog pozorišnog koamda u kojem Milan i Nataša glume a radi se o predstavi Edip čija je premijera održana jučer na velikoj sceni Ljuba Tadić u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Mia Bjelogrlić je lajkala ovu Marićevu objavu pa je jasno da je među njima sve u redu unatoč tome što ih mediji stalno rastavljaju. Ona se pokazala kao Marićeva srodna duša i njih dvoje uživaju u svojoj  ljubavi i ne osvrću se na razne priče i špekulacije o njihovoj vezi. Šta vi mislite o svemu ovome?

Preporučujemo