ČOLINA VILA NA KOŠUTNJAKU JE SAN SVAKOG ČOVJEKA! Njegova ćerka otkrila MNOGO TOGA, luksuz na sve strane… Ovako SKUPO niste imali priliku da vidite!

0

Popularni pjevač Zdravko Čolić trenutno živi u jednom velelepnom naselju, u mirnom dijelu Košutnjaka, sa svojom suprugom Aleksandrom i kćerkama Unom i Larom. Njegova vila je okružena zelenilom, ispred koje je veliko dvorište i dvije velike kapije.

Ova vila je bila misterija sve dok njegova kćerka Una nije otkrila skoro svaki kutak te vile. Naime, njegova kćerka voli da se slika i objavljuje slike na Instagra, pa je tako djelomično otkrila kako izgleda unutrašnjost te vile. Mnogi komentarišu da je najljepši dio vile baš dvorište, gdje je postavljena velika trambolina, a sa njihove terase se pruža prelijep pogled.

Njegove komšije su jednom progovorile o njemu i nisu krili oduševljenje prema pjevaču. “Znam sve o njemu, ali ne želim da vam kažem. Moja kuća je blizu njegove, sa istog smo podneblja došli. Mislim da je ona najpametniji od svih ličnosti jer krije svoje najbliže. To poštuju i konobari i komšije, i niko se do sad nije usudio da slike njegovu porodicu”- rekla je komšinica.

Preporučujemo