ČIME SE BAVI MARKANTNI GRK KOJEG VOLI SUZANA MANČIĆ 22 GODINE: Evo zašto im ljubav na daljinu nikada ne dosadi (FOTO)

0

Suzana Mančić je u bivšoj Jugoslaviji bila poznata kao loto djevojka koja je svojom ljepotom privlačila pažnju svih muškaraca. Ona se ostvarila i kao glumica, pjevačica i voditeljka a kada je u pitanju njen privatni život Suzana je već 22 godine u vezi sa bogatim grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom.

Njihova romansa je počela 2000. godine a svoju ljubav su krunisali i brakom prije četiri godine a ipak Suzana i danas živi u Srbiji i ne želi da se preseli u Grčku iako je njen muž jedno vrijeme insistirao na tome. Voditeljka je jednom prilikom rekla da bi bilo jako teško u njenim godinama ponovo se navikavati da sa nekim stalno provodite vrijeme i da bi između njih stalno sijevale varnice da živi u Grčkoj.

Njihova veza na daljinu odlično funkcioniše i ona živi na relaciji Beograd Atina i u tome ne vidi ništa čudno. Kada god ima slobodnog vremena odlazi u Grčku a tako je i sada s tim da će se ovo ljeto tamo zadržati malo duže jer joj treba odmor.

Svi mediji u Srbiji su prije nekoliko dana pisali o tome kako je na poklon od muža dobila kuću na Tari a Suzana kaže da je u pitanju zapravo kućica koju su platili 45 hiljada eura i da im je bilo važno da imaju mir na planiniu rijetkim trenucima kada Simeon dođe u Srbiju jer ima jako puno poslovnih obaveza pa uglavnom Suzana odlazi u Grčku. Simeon je inače poznati grčki bankar a 2017. godine je proglašen i za počasnog konzula Srbije u svojoj zemlji.

Preporučujemo