ČIM JE DODALA BUBAMARA NASTAO JE BUM!: Dara je na početku karijere imala potpuno drugi nadimak,OMOT ALBUMA JE BIO HIT! (foto)

0

 Dara Bubamara je pjevačica koja je često meta medijskih napisa uglavnom zbog svojih neodmjerenih izjava i burnog ljubavnog života. Ona je svoju karijeru na folk muzičkoj sceni počela prije tri decenije i mnogi danas ni ne znaju kako je tada izgledala kao ni kojim se imenom predstavljala.

Pjevanjem je počela da se bavi krajem osamdesetih a prvi album je objavila 1995. godine. U to vrijeme Radojka Adžić kako joj je pravo ime se predstavljala kao Rada Dara i mnogi su se šalili na nejn račun i pitali se kako je postala  Dara od Radojka. Ona je tada pokušala da se probije pod ovim skraćenim umjetničkim imenom ali se ubrzo predomislila i dodala je i bubamaru i to je bio pravi pogodak.

Na sljedećem albumu koji je izdala godinu poslije se već predstavila kao Dara Bubamara i tako je ostalo sve do danas. Mnogi koji po prvi put vide omot njenog prvog albuma ne mogu da vjeruju da se radi o njoj a ona je tada imala 19 godina a na njemu pozira kao djevojčica. Inače Dara je u nekoliko navrata izazvala bijes u javnosti zbog izjava u kojima pokazuje koliko novaca ima i kako se smatra višom klasom.

Jedna od njih je bila vezana i za njenog sina za kojeg je rekla da će ići u skupu privatnu školu gdje su djeca poput njega a ne u one seljačke misleći pri tome na državne škole. Dara je šokirala javnost i  svojom vezom sa momkom koji je imao samo 21 godinu i koji je od pjevačice mlađi 24 godine ali je ona nedavno završila mada je bilo glasina da su započeli i zajednički život u njenom stanu u Novom Sadu.

Preporučujemo