“CIJELI HOTEL JE DEMOLIRAO ZBOG MENE” – Neda Ukraden ostavila vjerenika pred oltarom, nastao VELIKI SKANDAL!!

0

Jedna od najpopularnijih pjevačica na našem području je zasigurno Neda Ukraden, koja je i dalje aktivna i nastupa uveliko. Iako je zagazila u osmu deceniju života, ona izgleda kao tridest godina mlađa žena. Svojom ljepotom, crnom kosom je zavrtila umove svim muškarcima, a udala se jednom za reditelja Milana Bilbiju sa kojim je bila 15 godina u braku, i tu su dobili kćerku Jelenu.

Njen bivši suprug je preminuo prije 8 godina, a do kraja su ostali jako dobri prijatelji. Jednom prilikom Neda je izjavila kako je baš sa njim provela najbolje godine života i nije joj niti malo žao što se poslije nije udavala, iako je imala mnogo ponuda.

Otkrila je da je jednom bila na pragu da to ponovo uradi, ali se u zadnji tren predomislila i pobjegla sa svog vjenčanja. Muškarac za kojeg se trebala udati je bio odavdje, ali je živio u Americi. Kaže da nije pogriješila što je odustala od vjenčanja jer iako su bili godinu dana zajedno, on je pokazao tek tada svoje pravo lice. Bio je jako ljubomoran i zbog nje je demolirao cijeli hotel.

Preporučujemo