CIJELI DAN SAM POTROŠILA NA NJENU KOSU DA BI MI OVO URADILA: “Ušla mi je u Salon neka djevojka, rekla je da se zove Sanela..”, vlasnica je ostala u šoku kada je vidjela šta joj je djevojka ostavila UMJESTO NOVCA!

0

U subotu, mlada djevojka je prema dogovorenom terminu rezervisanog na ime Sanela došla u salon oko 9 sati. Iako je već imala pletenice, vlasnica ih je morala skinuti i cijeli proces je trajao oko 3 i po sata. 

Tražila je da joj ofarbam kompletnu kosu, iako je moje radno vrijeme subotom do 13 sati, ja sam kao vlasnica salona pristala da odradim prekovremeno ne bi li moja klijentica izašla iz salona zadovoljna. – rekla je Mirjana.

Budući da je klijentica insistirala da joj se uradi više pletenica od dogovorenog, izrada je trajala oko četiri sata.

Prvo je pohvalila mladu frizerku s obzirom na to da je Sanela bila oduševljena, no, kada je došlo vrijeme za plaćanje računa, klijentica je rekla da samo ima 600 kuna, iako je već znala koja je cijena usluge. Rekla je da će otići do auta i vratiti se za “3 minutice”, a kako bi sklonila sumnju ostavila je torbicu u salonu.

Vlasnica ju je pokušala zvati jer je već prošlo 10 minuta, ali ona se nije javljala. Kada je posegnula rukom u torbicu da bi provjerila ima li kakvih informacija o klijentici, u njoj su bile neke nebitne sitnice, te je vlasnica shvatila da je prevarena i pozvala je policiju.

Budući da je malo mjesto u kojem ona živi, u kratkom roku je saznala identitet djevojke, te je rekla da postoje i snimci sa dokazom kako djevojka ulazi i izlazi iz salona u auto u kojem je neko dočekuje.

Preporučujemo