CIJELA ESTRADA JE NA NOGAMA! Objavljena tužna vijest o Aci Lukasu, a sada se i oglasio: Doktori mu poručili samo JEDNU STVAR,.. Otkriva sve detalje! (FOTO)

0

Danas ćemo malo obrnuti temu i na domaću estradu, onu koja je na aparatima od kako je krenula ova pandemija. Pišemo vam o poznatom pjevaču, Aci Lukasu, njega ljudi naprosto obožavaju jer je jedan prirodan i neposredan čovjek..

Naime, ukoliko malo obratite pažnju, on je jedini pjevač koji se nije žalio na cijelu krizu koju je uzrokovala koronavirus, dok se cijela estrada svaki dan žalila na svoj status putem društvenih mreža. Ovog puta, Lukas svoj odmor koristi da provede vrijeme sa svojom porodicom, kao i pisanje nekih filmova, a jednom prilikom, Lukas se oglasio putem Instagrama, zbog mišljenja o filmu “Dara iz Jasenovca”.

Srpski mediji su objavili kako je pjevač u teškom stanju dovezen u bolnicu, kako je Aci pozlilo u jutarnjim satima zbog Diskus hemije, koja mu stvara probleme već nekoliko godina. Lukas je to sve negirao govoreći da je to sve laž i da nije išao doktorima od ljeta.

Preporučujemo