CIJELA ESTRADA JE NA METI LOPOVA- NJEGA JE ZADESILA NAJVEĆA PLJAČKA, a ovoga pjevača su opljačkali DOK JE JEO ĆEVAPE (FOTO)

0

Poznato je da javne ličnosti spadaju u one koji žive najlagodnije zahvaljujući dobroj zaradi, zbog čega su često na meti lopova i kriminalaca. Mnogi naši estradnjaci su imali neka veoma loša iskustva pa su im lopovi znali ukrasti vrijedne stvari, auta, nakit, novac i druge dragocjenosti koje su imali u svojim domovima. Najveća pljačka se desila Saši popoviću prije par godina, kada su iz njegove vile ukrali satove u vrijednosti od nekoliko stotina hiljada eura, zatim pištolj, a kako je Suzana prijavila iz sefa, koji je obijen je odneseno i pet lančića od bijelog i žutog zlata, osam ili devet dukata također od bijelog i žutog zlata, brilijanti, privjesci, osam “roleksa”. Također je nestao i Sašin pištolj, za koji je imao urednu dozvolu, i kutije metaka. Vrijednost svega je oko sto hiljada eura.

Đanija su krvnički pretukli ispred njegove kuće u Mirjevu, a tada su ga, osim što su ga dobro izudarali, uzeli su mu i sat vrijedan 2.000 eura Pjevačici Viki Miljković je 2016. godine ukraden veoma skupocjeni automobil koji je vrijedio nekoliko desetina hiljada eura, sve se desilo ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi. Dragici Radosavljević Cakanoj lopovi su oteli 20.000 eura. Prvo je opljačkana bukvalno ispred banke kada joj je lopov uzeo neseser za novcem, a prije toga su joj opljačkali i kuću u Sremčici,a tu su joj odnijeli skoro sve: nakit, novac, satove, oružje, garderobu, razne suvenire i nama neke drage i bitne stvari, koje smo godinama skupljali. Samo vriiednost nakita i satova iznosi više od 20.000 eura.

Acu Pejovića su opljačkali u Sarajevu 2014. godine dok je jeo ćevape. On je sa kolegama svratio do jednog restorana na Baščaršiji, a kombi su parkirali nedaleko odatle. I dok su oni jeli, lopovi su im ispraznili kombi, i uzeli kako Acine vrijednosti, tako i njegovih muzičara,a  cijela šteta je bila oko 5 hiljada eura

 

Preporučujemo