ČETVORO MLADIH KRENULI NA MORE, A LIMENKICU SOKA SAKRILI U RANAC! Stigli skupocenim autom na carinu i 1 detalj ih odao! (FOTO)

0

Vrijeme je godišnjih odmora i veliki broj turista iz cijelog svijeta posjećuje različite destinacije i na granici carinici imaju pune ruke posla. Tako je na graničnom prelazu Batrovci došlo do pokušaja krijumčarenja koji je zaustavljen zahvaljujući saradnji carinika i policije.

U redu za redovnu ulaznu kontrolu se između ostalih auta nalazio i jedan BMW u kojem su bili državljani Belgije mlađe životne dobi. Dva mladića i dvije djevojke su carinicima rekli da su se uputili na more u Grčku i da nemaju ništa da prijave jer nose samo garderobu i lične stvari. Ipak su carinici odlučili da izvrše detaljnu pretragu vozila i u jednom ruksaku koji je bio smješten sa ostalim torbama u gepeku auta su pronašli limenku bezalkoholnog pića.

Međutim ona je bila dosta lakša od one koja je napunjena tečnošću i shvatili su da je u pitanju neka kamuflaža. Kada su otvorili limenku vidjeli su da se u njoj nalazi plastična flašica u kojoj su se nalazili opijati. Između zida limenke i ove flašice je praznina bila ispunjena gipsom i odmah se vidjelo da se neko dobro potrudio da napravi skrovište za opijate.

U unutrašnjosti limenke je pronađeno ukupno sedam plastičnih kesesica u kojima su se nalazile različite vrste droge od čega se u tri nalazila bijela materija u prahu koja je najvjerovatnije kokain i kojeg ima oko 5 grama, zatim je tu bila i psihoaktiva supstanca ketamin u količini od 8 grama i jedna kesica u kojoj se nalazilo četiri tablete ekstazija. Nije poznato da li su  vlasnici ove droge uhapšeni na licu mjesta.

Preporučujemo