Ćerko, ovo ću ti reći samo jednom… Otac Rade Manojlović jasno stavio do znanja šta misli o njenom POMIRENJU SA MILANOM! (FOTO)

0

Rada Manojlović je pjevačica koja se po prvi put široj javnosti predstavila u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda u sezoni koja je imala po mnogima najbolje takmičare a među njima je bio i Milan Stanković sa kojim je pjevačica započela i romantičnu vezu.

Međutim nakon nekog vremena su prekinuli i nisu bili u kontaktu da bi se u posljednje vrijeme ponovo zbližili a to je rezultiralo prekidom njene dugogodišnje veze sa kolegom iz Bosne i Hercegovine Harisom Berkovićem iako se uveliko pričalo i o njihovom vjenčanju. Zato je kao bomba odjeknula vijest da su raskinuli a Haris je rekao da mu je smetao uticaj koji Milan ima na nju po pitanju vjere jer je počela sa njim da obilazi manastire i hramove.

Naime Milan se povukao iz javnosti i pisalo se čak i da se zamonašio i potpuno posvetio vjeri. Međutim sada mediji u Srbiji prenose kako su Rada i on obnovili svoju vezu a izvor blizak Radinom ocu je ispričao kao je on bio presretan kada mu je kćerka rekla da se pomirila sa Milanom.

Ona je nedavno bila u Četerežu ali sama jer je Milan obilazio neke manastire a Rada ga u svemu podržava. Njen otac joj je tom prilikom rekao da treba što prije da se uda za Milana jer se boji da ne završi sama a nema potrebe da odugovlače sa vjenčanjem jer se jako dobro poznaju. Radinom ocu smeta što su sve dosadašnje njene veze koje su trajale godinama uvijek pucale kada bi došlo vrijeme da se razgovara o braku.

Preporučujemo