Ćerke Slobode i Vojina PRVI PUT sa roditeljima u javnosti! Sami procenite na koga bliznakinje liče (FOTO)

0

Dvoje poznatih i vrlo uspješnih glumaca Sloboda Mićalović i Vojin Četković duže godina su u braku koji uspješno čuvaju od očiju svih ljudi koji bi mogli to da im naruše. Dosta su uspješni u onome što rade, a njihova lica imali smo prilike vidjeti u raznim projektima. Tome svjedoči i činjenica da je fondacija ‘’Braća Karić’’ jubilarno 25. put uručila nagrade ličnostima koje se smatraju istaknutima i za njihova najveća dostignuća.

Naravno, ovo je vezano za kulturu i umjetnost, a tu su upravo bili i Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković. Njih dvoje su na ovu svečanu podjelu nagrada došli u pratnji sa njihovom djecom. Ovaj momenat je naravno jedan od bitnijih u njihovim životima i karijerama, a kćerke su željele da im uljepšaju i javno pruže podršku za njihov rad. Njihove dvije kćerke odrastaju u sigurnosti i daleko od javnosti, te se njihovi roditelji trude da ih na svaki način zaštite od javnosti.

Blizankinjama su dali imena Mila i Vera, a Sloboda i Vojin se trude da im obezbijede sve što im je potrebno za lijep i siguran život van javnosti. Sada su ipak napravili izuzetak, te su na ovu ceremoniju došli sa svojim mezimicama. Bili su zaista i divno obučeni, oboje su obukli specijalne toalete u crnoj  boji. Sloboda je obukla crnu haljinu uz tijelo koja je bila srednje dužine i na ramenima nije imala ništa, a na nogama je imala salonke također u crnoj boji koje nisu bile toliko visoke.

Njen suprug je također bio u elegantnom crnom odijelu, te su oboje izgledali sjajno. Djevojčice su se obukle u skladu sa svojim godinama, te su haljinice obukle uz patike i sjajno su izgledale i one. Mnogi su komentarisali kako su kćerke naslijedila ljepotu od njihove majke, a Vi nam napišite svoje mišljenje o tome.