Ćerka Zorana Đinđića radi u Vladi Srbije: Pogledajte kako Jovana (32) izgleda DANAS! (FOTO)

0

Zoran Đinđić je bio premijer vlade Srbije u ključnim vremenima kada su se mnogi nadali da počinje novo razdoblje za ovu zemlju. Zbog promjena koje je uvodio u državi bio je mnogima trn u oku i na njega je izvršen atentat u martu 2003. godine što je bio veliki udarac za napredne snage.

On je bio u braku sa Ružicom i imali su dvoje tada male djece a danas Zoranova kćerka Jovana ima 32 godine i na službenoj stranici Vlade Srbije se nalazi kao uposlenik u odjelu za jačanje kapacieta. Jovana je imala 13 godina kada joj je ubijen otac i iako je ovo bio jeziv period za njenu majku, nju i brata Luku uspjela je da pronađe način da to prevlada.

I ona i brat su završili fakultete a kako kažu oni koji poznaju Jovanu od majke je naslijedila ljepotu i izgled a od oca govorničke vještine koje joj jako dobro dođu na sadašnjem radnom mjestu. Ona je 2013. godine diplomirala u Beogradu na fakultetu komunikologije a zatim je master završila u Londonu. Nakon toga se vratila u Beograd i 2016. godine šest mjeseci je stažirala pri Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva pri čemu joj je fokus bio na pitanjima koji su bili povezanio sa LGBT populacijom i socijalnim uključivanjem romske populacije u obrazovanje.

Ovdje je radila kao programska asistentkinja a nakon toga je tri mjeseca provela u Grupi a asocijaslnu inkluziju pri Ministarstvu prosvjete. Danas radi u timu koji sarađuje sa nevladinim organizacijama prateći primjere dobre prakse u Evropi. Šta vi mislite o ovome?

 

 

Preporučujemo