ĆERKA MONIKE BELUČI POKORILA REVIJU: Izgleda kao MILION DOLARA, mnogi tvrde da će nadmašiti mamu, pogledajte je! (FOTO)

0

Iako volimo svi da vjerujemo da smo osobe pune nekih dubokih unutarnjih vrijednosti, često smo se sigurno svi zatekli kako sudimo nekom prema njihovoj vanjštini. Da, izgled igra sve veću i veću ulogu kod ljudi u ovo doba društvenih mreža i konstantne povezanosti putem interneta i to se odražava negativno na mlađe generacije.

Standardi ljepote postaju sve više nemogući i iskrivljeni, te dovode do toga da mlade osobe čine svakakve stvari sebi kako bi izgledali atraktivno kao njihove omiljene zvijezde, influenseri i starlete. Plastične operacije, liposukcije, popunjavanje usana i slične procedure su sve više tražene i dobro se plaćaju. Jedna od žena koju svi hvale zbog prirodne ljepote, ali koja je i dalje mnogima nabila komplekse kad je u pitanju fizički izgled je čuvena Monica Bellucci. Ona i u srednjoj dobi izgleda sjajno, ali svi sad obraćaju pažnju na njenu jednako lijepu kćerku Devu Cassel koja je nedavno napravila bum.

Naime, mlada Deva je pozirala ni manje ni više nego za slavnu modnu kuću Dolce & Gabanna i izazvala totalnu pometnju među publikom i ostalim gledaocima. Njena majka je ponosno gledala iz prvih redova i očito je sretna što se i njena mezimica opredijelila za isti posao kao i majka.

Vidi se da jabuka ne pada daleko od stabla, a mnogi već prognoziraju veliki uspjeh i blistavu karijeru za ovu mladu manekenku. Njena pojava i graciozan hod su mnogima pokazali da postoje djevojke koje ne prave od sebe plastične barbike da oduševe druge svojim stilom i fizičkim izgledom ovih dana. Šta vi mislite o ovome?