ĆERKA MI JE 20 GODINA BELO ROBLJE, DOBILA SAM 4 POZIVA IZ INOSTRANSTVA: Nives iz Zaječara ne gubi nadu da će naći dete! (FOTO)

0

Nives Đorđević iz Zaječara je doživjela ono što je najveća bol za jednog roditelja a to je gubitak djeteta. Njena kćerka Iva je nestala prije 20 godina kada je imala samo 16 godina a sve se deilo u Nišu. Nives priča kao je 1992. godine sa svojom porodicom odnosno mužem i kćerkom iz Sarajeva preselila u Zjaečar a ona i njen suprug su se ubrzo razveli i on je preselio u Niš.

Tog 9. avgusta 2000. godine Iva je bila kod svog oca iz čijeg je stana izašla oko 10 sati ujutro i kako je poslije ustanovljeno otišla da se nađe sa čovjekom koji je preko oglasa tražio djevojku za čuvanje djece u Švicarskoj. Od tada Ivu niko nije vidio a policija je uspjela da nađe muškarca koji je dao oglas i koji je posljednji vidio Ivu.

Međutim nije uhapšen jer nije bilo nikakvih dokaza da on ima veze sa njenim nestankom mada je poslije Nives čula da je on optuživan  i za neka silovanja. Iako je prošlo dvadeset godina od nestanka njene kćerke Nives ne gubi nadu da je živa i da će je pronaći a nedavno je dobila i četiri poziva iz inostranstva koja joj daju snagu.

Ona kaže da pozivatelj nije progovorio ni riječ i da se veza prekinula nako par sekundi a ona je ubijeđena da je zvala njena Iva. Nives je ubijeđena da je negdje drže kao bijelo roblje i da ne može da im umakne a poslije poziva je o svemu obavijestila policiju i tužilaštvo. Svjesna je da je puno vremena prošlo ali se nada da će saznati sudbinu svoje kćerke kakva god ona bila jer je neizvjesnost u kojoj živi najgora.

Preporučujemo