Ćerka je zaradila i odužila se roditeljima luksuznom vilom: Pogledajte kako izgleda renovirana Cecina kuća u Žitorađi (FOTO)

0

Srpska majka Svetlana Ceca Ražnatović nije oduvijek živjela u Beogradu, što vrlo malo ljudi zna. Njena porodična kuća, u kojoj je i odrasla, nalazi se u mjestu koje se zove Žitorađe, u južnom dijelu Srbije, u blizini mjesta Prokuplje. Odrasla je u toj porodičnoj kući s roditeljima Mirom i Slobodanom i sa sestrom Lidijom koja nije medijska ličnost i rijetko kad je možemo vidjeti u javnosti.

Ceca je neko ko se ne stidi svog porijekla niti života prije stečene slave, pa često u svojim gosovanjima i intervjuima priča o tom dijelu svog života. Iako sada sa svojom djecom već dugo godina ne živi u Žitorađu, već u skupocjenom dijelu grada Beograda Dedinju, često odlazi u Žitorađe kako bi vidjela svoje najbliže. Nedavno je i renovirala kuću u kojoj je odrasla, a u kojoj još uvijek žive njeni roditelji. Svi su rekli da kuća izgleda i više nego luksuzna, s obzirom kako je prije izgledala.

Svetlana Ceca se djevojački prezivala Veličković i rođena je 14. juna 1973. godine. Danas ispred njene kuće nalazi se visoka ograda koja skoro u potpunosti zaklanja kuću i čuva svakog ko je u toj kući od novinara i medija, te su postavljeni i video nadzori. Spolja zidovi su u potpunosti u staklu, a svuda oko kuće se nalazi ogromno i predivno zelenilo koje daje dovoljno prostora za odmaranje, druženje i uživanje. Mnogi su kuću okarakterisali, nakon renoviranja, kao pravu oazu mira.

U porodičnom domu trenutno živi sam otac Slobodan. Njena majka Mira je više posvećena seoskom životu, tako da svoje dane provodi u selu u kojem ima kuću. Ceca je jednom prilikom priznala da bi voljela da živi negdje na selu, s obzirom da je preko zime guši smog u Beogradu, ali je sve obaveze vežu za Beograd.