“Ceo razred mog sina je došao da gleda dok se SKIDAM”: Šok ispovest najpoznatije srpske STRIPTIZETE! (FOTO)

0

Erotski poslovi poput prostitutki i striptizeta su oduvijek prisutni u ljudskom društvu i danas dostižu nove oblike putem web stranica poput TikToka i OnlyFans. Djevojke i žene sada imaju puno više prilika za zaradu na svom tijelu i izgledu. U ovom članku vam donosimo priču jedne od poznatih južnoslavenskih striptizeta.

Njeno ime je Branka Black Rose i možda je poznajete iz reality show emisije “Zadruga” gdje je bila učesnica. Otkrila je da se ovim poslom počela baviti preko prijateljice i otkrila je da se može više zaraditi striptizom, iako je već imala posao kao komercijalistkinja za nekoliko različitih firmi. Dala je otkaz i brzo se proslavila kao striptizeta, do te mjere da su svi mislili da se ona tim poslovima bavila oduvijek. Njeni sinovi joj nikad nisu zamjerili na tome jer ona s njima ima iskrenu i otvorenu komunikaciju, ali je to sve prvobitno bio problem njihovoj školi i osoblju.

Riješila je to sve tako što je zvala cijelo odjeljenje i roditelje da dođu na njen nastup, pa su to i učinili. Svaki mjesec joj kolege njenih sinova dođu na nastup i ostave fin bakšiš, a jednom prilikom je zaradila toliki bakšiš da je sebi kupila auto i uradila vještačke grudi.

Tvrdi da je vrhunac njene slave bio početkom 2000-ih i nastupila je sa mnogim velikim imenima sa južnoslavenske striptiz scene. Odlučila se na to da joj ovo bude doživotno zanimanje i čini se da je jako sretna. Ako vas interesuje još o životu i djelu Branke Black Rose, kliknite