Ćelav, visok, markantan! Ovo je muškarac sa kojim je Jelena Karleuša odlučila da PREBOLI RAZVOD: Prva zajednička fotografija (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica na estardnoj sceni u regiji je Jelena Karleuša koja je svoju popularnost stekla skandalima koji je stalno prate, puno više nego svojim pjesmama. Poznata je kao žena koja nema dlake na jeziku i uvijek kaže ono što joj je na umu i zbog toga je mnogi ne vole i na estadi skoro da i nema prijatelja.

Kada je u pitanju njen privatni život, Jelena je u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem već 14 godina i imaju dvije kćerke Niku i Atinu a u posljednje vrijeme je njihov brak u krizi a posebno nakon što je pjevačica prijavila supruga za nasilje u poordici. Prije Duška ona je bila u braku sa Bojanom Karićem koji nije trajao dugo a kako je poslije izjavila oboje su bili premladi i ostali su u dobrim odnosima.

Nakon razvoda od Bojana Jelena je utjehu našla u zgarljaju misterioznog biznismena Vladana Marića. Jelena je nakon razvoda promijenila i frizuru i tada je izjavila da je ženi dovoljno da to uradi da bi joj se cijeli život preokrenuo. Ispričala je kao je sa Vladanom upoznao Darko Kostić kada je bila u Budvi i on je osvojio ne samo svojim izgledom i ljepotom nego i finim manirima zaštitničkim stavom i senzibilnošću.

Dodala je i da mu nije bilo nimalo lako da je osvoji ali da se on lavovski borio za njenu pažnju. Nakon što je prekinula vezu sa Vladanom Karleuša je upoznala sedam godina mlađeg Duška koji je u nju bio zaljubljen još kao tinjedžer i koji je bio toliko uporan da se upoznaju i obasipao je porukama i poklonima sve dok je nije osvojio.

Preporučujemo