Novo Showbizz

ĆELAV I MRŠAV KAO GRANA, DARKO LAZIĆ SINOĆ UŠAO U ZADRUGU: Kad ga je Miljana vidjela ODMAH POČELA PLAKATI (VIDEO)

Da li biste prepoznali folker Darka Lazića kad bi ga vidjeli na ulici poslije njegove transformacije? Vjerujemo da sad ne bi, sve dok ne bi zapjevao.

Kako ste do sada već i navikli, protekle večeri je u rijaliti šou Zadruga, održana je zabava. Pored toga što su zadrugari mogli da uživaju u pripremljenoj hrani i piću, Veliki šef se potrudio da im obezbjedi i dobro muziku, a za to je bio zadužen, vjerovali ili ne, jedan jedini, Darko Lazić.

Međutim, veliki broj zadrugara ali i gledalaca su bili šokirani onda kad su ga vidjeli.

Zbog svih mjera predostrožnosti, usljed epidemije korona virusa, pjevač je bio odvojen od zadrugara sa velikim pleksiglasom, ali u trenutku kad su ga ugledali, nisu mogli da vjeruju svojim očima da vide Darka Lazića. Kao što ste već upoznati sa time, Darko je do sad izgubio 60 kilograma, i to tako što je uradio operaciju smanjenja želuca, pa je poslije toga prešao na strogi režim ishrane i stalne treninge koji su rezultirali da on izgubi ovoliki broj kilograma.

Sada on izgleda bolje nego ikada, a s obzirom na to da ja glavi imao šešir koji je kasnije i poklonio Miljani Kulić, na prvi pogled niko nije mogao da vjeruje da je to on i da izgleda ovako dobro sada.

Kao što je i očekivano, Darko je napravio itekakvu atmosferu, tako da su se zadrugari odlično proveli uz njega, a Miljana je čak pustilak oju suzu pa su mnogi zadrugari morali da intervenišu samo kako bi ona prestala plakati.

Oglasi – Advertisement