CELA SRBIJA U ŠOKU! Upravo stigla vest, UMRO JE I ON! Ništa više neće biti isto…(FOTO)

0

Koliko puta smo samo imali sličan članak u poslednjih mesec dana? Jednostavno je postala svakodnevnica da nas napuštaju poznate osobe, a najgore je kada se moramo rastati od nekoga uz čije smo filmove ili muziku odrastali? Na žalost, oprostili smo se od velikog Olivera Balaševića, i to samo pre par meseci, a nema ko nije voleo njegove pesme. 

Čovek je umro zza samo 7 dana i to od posledica obostrane upale pluća, bio je kod kuće i mislio je da je bezopasna temperatura, a na kraju se ispostavilo da ga je ta mala neopreznost zapravo i koštala samog života. Danas opet jedna tužna vest, a to je da je preminuo poznati grafički dizajner iz Beograda Branko Gavrić, koji je u poslednje vreme vodio jako veliku bitku sa velikom i teškom bolešću. 

“Paket aranžman” je bila njegova poslednja izložba, koja je održana u mjesecu martu 2021 godine na Kalamegdanu. Bio je jako popularan u rokenrol krugovima, a radio je naslovnice za albume Električnog orgazzma, Kornelija Kovača, Elvisa Dži Kurtovića, kao i mnogih drugih velikana domaće estradne scene. 

Međutim, svoju pravu slavu stekao je omotima za albume beogradske grupe Idoli. Ono što je najgore, njemu je pre samo nekoliko dana preminula i supruga Mirjana. Bio je veliki protivnik zapadne kulture, na koju je najviše bio ljut, jer su Balkan gledali krozz prizmu podozrenja. 

Preporučujemo