CELA SRBIJA U ŠOKU! Poznati pevač TEŠKO bolestan, javio se iz bolničkog kreveta: Slika govori više od 1.000 reči…TUGA!

0

Nastavljamo i danas malo sa lošim vestima sa domaće estrade, koja je polako krenula da se budi, jer je korona virus polako počela da poppušta u većini zemaalja. Vlasnici restorana i klubova su već dobili zeleno svetlo za produžavanjem radnog vremena, tako da po splavovima i ostalim objektima već imamo nastupe domaćih zvezda. 

One su napokon došle na svoje jer je prošlo jako dugo vremena kako su imale poslednji nastup. Međutim, mi danas nećemo govoriti o standardnim evačima koji su obeležili poslednjih 30 godina balkanske estrade, nego o novom talasu koji je bukvalno obuhvatio celi Balkan. Pri tome svaako mislimo na domaći hip hop, koji u kombinaciji sa modernom hiper produkcijom, kao i odličnim video spotovima prednjače kod domaće publike. 

Jala Brat i Buba Koreli su svakako dvojac koji je pomeo svu konkurenciju, a sa zabavne muzike polako počeli da komuniciraju sa narodnim zvezdama, a Milan Stanković i Maja Berović su prvi pokušali sa ovim trendom, i imali su jako veliki uspeh, a ove pesme su im itekako nosile karijeru. Mi danas govorimo o MC Stojanu, koji je na sličan način ovladao srpskom estradom, i koji ruši brojke po platformi You Tube. 

Međutim, da je i on imao jako velikih zdravstvenih problema, on je tek otkrio svojim fanovima pre par dana, kada je objavio fotku od pre 3 meseca kada je bio u bolnici, ali je sada napokon u redu, ali nije hteo kao većina njegovih kolega odmah da izbacuje fotke iz bolničkog kreveta. Sada je sve u redu, i kreće u nove radne pobede…

Preporučujemo