CELA SRBIJA BRUJI O ĆERKAMA DUŠKA I KARLEUŠE: Ljudi ne prestaju da DELE OVAJ SNIMAK, evo o čemu je reč

0

Najpoznatija pjevačica s naših prostora je sigurno kontroverzna Jelena Karleuša. Ona je neko ko svoj cijeli život dijeli javno, te ništa ne krije od javnosti. Često dijeli momente iz svog porodičnog života, te momente koje provodi sa svojim kćerkama. Njihova imena su Atina i Nika Tošić, a uvijek se moglo vidjeti kako se sestre međusobno vole i poštuju.

Mlađa kćerka, Nika, je davno svojim humorom osvojila srca mnogobrojne publike. Njen najpoznatiji trenutak je kada je nekoliko godina zaredom gubila u tucanju jaja za Vaskrs, pa kada je jedne godine pobijedila koliko je bila sretna. Sada je u javnost isplivao novi video u kojem Atina i Nika rade nešto potpuno neočekivano. Naime, njih dvije svoj život vode u nekoj normalnoj granici javno, te Jelena ih sprema na to zato što zna da će ih mediji i novinari uvijek spopadati.

Nika je neko ko ima neodoljivu harizmu i šarm, te uvijek bez problema i bez pretjeranog truda dospije u srca publike. Atina je ipak malo ozbiljnija i zrelija po tom pitanju, ali su obje neodoljivo slatke. Sada je u javnosti hit video kada Atina, Nika i njihova prijateljica imaju predstavu za njihove porodice.

Jelena je djevojčicama na kraju predstave saopštila da je to bila najgluplja predstava kojoj je prisustvovala, a djevojčice su odreagovale na svoj način. Jelena je snimila njihovu reakciju i svojevremeno je podijelila javno, pa je sada ponovo neko naišao na ovaj video. Kasnije je dodala da se ne zna ni koja od njih tri ima gluplju ulogu, što je stariju kćerku mnogo pogodilo. Video možete pogledati ovdje.

Preporučujemo