Čekanje se isplatilo: U dvorac Dragane Mirković STIGLA PRINOVA! Pogledajte prvu fotografiju!

0

Na estradnoj sceni u regiji postoji veliki broj pjevača i pjevačica koji sa manje ili više uspjeha pokušavaju da naprave karijeru a među njima je nekolicina koja već decenijama suvereno vlada i iza sebe imaju bezbroj hitova. Jedna od njih je i Dragana Mirković koja se prvi put u javnosti pojavila kao djevojčurak i odmah je dobila nadimak Luče iz Kasindola.

Ona je i danas nakon trideset godina aktivna i ima nastupe koji su posjećeni do posljednjeg mjesta a sav svoj uspjeh je zaradila isključivo na svom talentu trudu i radu i za nju se nikada nije vezivao nikakav skandal. Dragana je već dvije decenije u braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem koji je u Austriji uspješan biznismen i koji je poslovno carstvo naslijedio od svog oca i uspio još više da ga proširi.

Porodica živi u luksuznom dvorcuu  blizini Beča i njihova djeca su sada već odrasli ljudi koji ne vole da se pojavljuju u javnosti. Dragana je pored toga što je uspješna pjevačica i sama uspješna poslovna žena i prva je u regiji pokrenula privatnu televiziju DM SAT koja joj donosi ogromne prihode.

Ona je aktivna i na društvenim mrežama a fotka koju je nedavno podijelila je zapanjila njene pratioce i počela je munjevito da se dijeli. Naiem ona je od svog supruga na poklon dobila Majbah skupocjeni auto koji je sada još jedan u nizu u njenoj kolekciji. Iako je poznata kao skromna i ne hvali se često svojim bogatstvom ona ipak nije odolejela da se ne pohvali i sa rols rojsom koji također posjeduje.

Preporučujemo