ČEDA ŠOKIRAO SRBIJU, MUK U STUDIJU! Ovi što brane Miku zapravo brane sebe i pravo da vas uhvate za stražnjicu, da vam stave pare među sise…ZNAM JA KO SU ONI (FOTO)

0

Nakon veoma stresnog i teškog perioda u svome životu, kada je njegovo zdravlje u pitanju, čini se da političar Čeda Jovanović polako dolazi sebi, pa je tako u jednoj TV emisji komentarisao i slučaj Mike Aleksića, kao i sve one koji ga na neki način brane, pa je rekao: ” Ne brane oni Aleksića, već svoje pravo da vas uhvate za dupe u kancelariji, da vam stavljaju pare među sise i da ga primite, kada on hoće – rekao je lider LDP, što je na kratko izazvalo muk u studiju.

Za njega se zna da je prije nekoliko dana izašao iz bolnice, i sada se po prvi puta oglasio u medijima. On je bio hospitaliziran 8. januara u KBC ” Dragiša Mišović”, a tu se javio zato jer je imao veoma jake bolove u predjelu grudi i stomaka, pa je na to rekao: “Sada sam dobro, oporavljam se. To je najvažnije za mene, moju porodicu i moje prijatelje. Bilo je ozbiljno i riječ je o posljedicama koronavirusa. Imao sam izliv jednog i drugog plućnog krila, upalu domena cijelog, kičma, dijafragma.”, rekao je Čeda Jovanović na početku emisije “Hit tvit” na TV Pink.

Podsjećanja radi, Jovanović je prošloga ljeta imao korona virus, koji je bio praćen i upalom pluća, i tada je također neko vrijeme bio proveo u bolnici, a na to je Jovanović dodao i ovo: “Tada sam bio 16-17 dana u bolnici, a kada sam izašao, bio sam vrlo disciplinovan. Ljekari su dali sve od sebe, ne samo prema meni, već prema svima. To je borba koja traje 24 sata. Molba svima da vode računa i čuvaju i sebe i sve oko sebe i da se vakcinišu”

Preporučujemo