ČEDA IDE U ZATVOR! EVO kakva kazna čeka Jovanovića: Uslovna i nanogica su tu…UŽAS!

0

Čeda Jovanović je kao što znate jedan i više nego problematičan lik, koji svako malo čini razne probleme u javnosti, a tema je medija uglavnom po negativnim stvarima, kao i svom ekcesnom ponašanju. Verujemo da se svi sećate prošloga leta, kad je pretukao člana osiguranja klinike koju drži njegova supruga Jelena Jovanović. 

Tada se malo vrtio po sudu, platio je odštetu za povrede nanesne teniskim reketom, čoveku kojeg je prebio i nastavio je i dalje da šeta po slobodi. Svakako da je najviše prašine izzazvao i digao pre 10 ak dana, kada je ispred jedne ugostiteljske radnje preko puta zgrade gde živi, potukao se sa par huligana, a tom prilikom je razbijen izlog od radnje gde se desio celi ekces. 

Čeda je odmah priveden u stanicu, gde su mu izmerili 1,8% alkohola u krvi, a on se sutrradan branio s izjavama da su mu policajci davali alkoholnog pića ne bi li se malo smirio? Javno je naveo da mu huligani svaki dan dolaze pod prozor i da pevaju pesme o Zemunskom klanu, i da on to više nije hteo da toleriše, a  još je naveo da sve njih štiti vlast, a on ne može ništa da uradi p otom pitanju, sem da se sa njima fizički obračuna. 

Tako je rano jutros Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo da se izda krivična prijava za ovaj celi ekces, a prema prvim informacijama mogao bi da dobije 6 meseci do 5 godina zatvora. Njegov advokat se oglasio i rekao da nema šanse da ide u zzatvor, a jedina opcija je da dobije uslovnu kaznu i možda nanogicu na mesec dana. 

Preporučujemo