CECINA SESTRA VODI TAJNI ŽIVOT DALEKO OD JAVNOSTI: Udata je za njega skoro 18 godina i rodila mu četvoro dece!

0

Kada govorimo o domaćoj estradi jedna od najvećih zvijezda je sasvim sigurno pjevačica Ceca Ražnatović koja iza sebe ima karijeru koja traje preko tri decenije i još uvijek aktivno nastupa a svi njeni koncerti su rasprodani do posljednjeg mjesta.

Javnosti i medijima je i njen privatni život jako interesantan još od kada se u burnim devedesetim udala za Željka Ražnatovića Arkana koji je bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji u to vrijeme iako je bio pripadnik kriminalnog klana. U braku je rodila dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju koji su bili mali kada je njihov otac ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental.

Ceca je imala buran život a jedina konstanta u njemu je njena sestra Lidija Oockoljić sa kojom je posebno bliska i koja joj je bila oslonac u najtežim trenucima. Lidija koja se ne bavi javnim poslom ne voli da se pojavljuje u medijima i vješto izbjegava paparace a o njenom privatnom životu se malo zna. Već 18 godina je u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem i par ima četvero djece sina Viktora, ćerku Helenu i blizance Iliju i Petra.

Lidija i Cecinu djecu voli koliko i svoju i upravo je ona bila sa njima dok je Ceca bila u zatvoru nakon što je privedena u akciji koju je sprovela policija nakon atentata na premijera Zorana Đinđića. Veljko i Anastasija su jako ponosni na nju i njen izgled pa je Veljko na društvenim mrežama objavio i njen snimak a Anastasija govori u jednom dijelu da ovako izgleda žena koja ima 43 godine.

 

Preporučujemo