Showbizz

Cecina kćerka uslikana na plaži na Tajlandu: Zanijemit ćete kad vidite njeno tijelo bez fotošopa: Nismo slutili da je ovakva!

Kćerka popularne Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, već nekoliko dana uživa na Tajlandu.

Kako kaže, tamo puni baterije za nove radne pobjede. Moramo vas podsjetiti da nakon dva i više nego uspješna singla, ova mlada nova pjevačica se bacila na snimanje cijelog albuma, odnosno na ekranizovanje pjesama. Najavila je prethodno da će cijeli ovaj projekat uskoro ugledati svijetlost dana.

Da bi se ona što prije i što bolje pripremila za ono što slijedi, Anastasija se uputila na Puket. Ovo je inače najveće ostrvo na Tajlandu, a s obzirom prema njenim objavama na društvenim mrežama, Cecina nasljednica uživa punim plućima.

Anastasija često objavljuje slike iz noćnih provoda, ona ponekad objavi i slike sa plaže. Na ovaj način je svima pokazala kako njenim fotografijama uopšte nije potrebna obrada u nekom fotošopu jer ima pravo izvajano tijelo.

Nakon što je objavila sliku, komentari su se uporno redali ispod nje. Bili su komentari poput: Bomba, predivna, ova jedvojka je jako zgodna i lijepa, ne mogu da vjerujem svojim očima.

Anastasija Ražnatović je rođena 25. maja 1998. godine. Rodila se u glavnom gradu Srbije, u Beogradu.

Anastasija ima rođenog brata Veljka koji je od nje stariji godinu dana, a pored njega ima polubraću: Vojina, Nikolu i Mihajla, i polusestre: Milenu, Mašu, Anđelu i Sofiju.

Tokom odrastanja pored velike ljubavi majke, istu podršku je dobijala i od tetke Lidije. Anastasija je pohađala britanski i muzičku školu u Beogradu. Upisala je za Fakultet za biznis. 2016. godine u oktobru postala je zaštitno lice poznatog proizvođača bundi Inverno Caldo i oprobala se u ulozi manekenke.

Oglasi – Advertisement