CECIN DEČKO POSTAO GLUMAC, UPRAVO SNIMIO SVOJ PRVI FILM: Tek da čujete ko je glavna glumica, CECI NEĆE BITI DRAGO…(FOTO)

0

U filmu “Prolećna pesma”, koji je ostvarenje Natalije Avramović, veliku pažnju javnosti izazvala je iz razloga jer se u njoj pojavio i Cecin dečko, Bogdan Srejović. On u filmu igra bivšeg košarkaša Peđu, koji pije za šankom. Njemu u filmu prilazi glavna junakinja Petra, koju glumi Mihaela Stamenković, i počinje da mu se udvara.

“Bogdan je moj drug iz gimnazije. Kada sam tražila glumca za tu ulogu, trebao mi je neko ko kao pojava izgleda lepo, izjavila je Avramovićka. Odmah se setila Bogdana Srejovića, koji je na sve to i više nego visok. Avramović je navela da se iznenadila kako je Bogdan odglumeo, i može se reći da bi mu to mogla biti i druga zanimacija. “Potpuno je prirodan, bez treme. Ima odličan izgovor engleskg jezika, baš sam se iznenadila” navela je Avramović. Glumica Mihaela Stamenković nosi pozitivne utiske sa seta. Za Cecinog dečka je rekla da je profesionalan, i da bi rado ponovo sa njim snimala bilo šta.

Preporučujemo