CECIN BUDUĆI ZET JE IMAO JAKO BURAN ŽIVOT- Išao je na egzotične destinacije, a priča se da je bio u VEZI I SA NJOM- Šta Anastasija i Ceca kažu na sve ovo?

0

Anastasija Ražnatović jeveć mnogo godina u vezi sa bogatim biznismenom Đorđem Kuljićem, sa kojim je poršle godine započela zajednički život. Iako se malo zna o njemu, priča se da je prije Anastasije bio veliki zavodnik, te da je baš ona uticala na njega da se smiri.

Njega su često povezivali sa djevojkama sa estrade, manekenkama, čak i starletama. Đorđe je poznati biznismen, a svoju poslovnn u karijeru je pokrenuo još u studentskim danima u Americi, gdje je dugo živio i učio u New Yorku. Tu su krenule priče o njegovim avanturama, šuškalo se da je sa tadašnjom cimerkom Anjom Stojković bio u nekoj šemi.

Đorđe ima dosta prijatlja, pa sa njima čsto zna otići na neko putovanje. “Imala sam tu sreću da momcima budem uvijek ili prva ili druga djevojka, tako i nisam razmišljala o bivšim djevojkama. Svi su bili stariji od mene, Đorđe je stariji od mene 9 godina”- rekla je Anastasija.

Preporučujemo