CECA UŠUTKALA MARIJU JEDNOM REČENICOM! ŽUSTRA RASPRAVA, MARIJA ODBRUSILA… (FOTO)

0

Svi ste upoznati sa time da je Jelenu Karleušu u žiriju Zvezda Granda zamijenila njena dugogodišnja rivalka Svetlana Ceca Ražnatović. Naime, od kada je Ceca došla, Dragan Stojković Bosanac ne prestaje da je pecka, a u posljednju rapsravu se uključila i Marija Šerifović.

Naime, Rizo Feratović (23) iz Crne Gore je osvojio 6 glasova, a žiri je ušao u sukob tokom komentarisanja njegovog nastupa. “Momak je fenomenalan i ja sam glasao za njega, sa njim nema ništa puno da se radi”- rekao je Bosanac. “Tebi je najbolje da uzmeš Cecu i miran si”- nadovezao se Mili.

“Sa Cecom ima da se radi”- rekao je Bosanac. “Ti uvijek tražiš prociju više, ti si mazohista”- odbrusila je Ceca. “Ceco, izgleda se ovaj nešto ostrvio na tebe”- rekao je Saša. “Ona je zapravo sadista, da sam rekao da ne bih radio s njom, ona bi pitala ‘A što ne bi’, eto Ceco, radi šta hoćeš”- branio se Bosanac. “Bosanac o čemu se ovdje radi”- upitala je Marija. “Ućuti ženo da i ja progovorim”- rekla je Ceca. “Neću, zašto ga diraš”- rekla je Marija i tu se završila rasprava.

Preporučujemo