Ceca posetila priju u Titelu: “Na selu ne bih mogla, goveda oko mene, kokošiji izmet, sve smrdi na štalu…UŽAS!” (FOTO)

0

Kada je Veljko Ražnatović ušao u vezu sa do tada anonimnom Bogdanom Rodić iz Titela, svi su mislili da je u pitanju usputni hir, i da će on na kraju da završi sa nekom poznatom devojkom, ali se to ipak nije desilo. Devojka čiji su roditelji uzgajali piliće i prodavali pileće meso na beogradskoj pijaci jednostavno je oduzela srce Cecinom sinu. 

On se na kraju i oženio za Bogdanu, a prošle godine ssu dobili i sina, a tako je Titel preko noći posstao i više nego popuaran u Srbiji. I njene druge dve sestre su uplovile sa poznatim momcima u vezu, Bojana se udala za Mirka Šijana, koja je također pre par dana dobila sina,a o toj proslavi smo pisali pre par dana. 

Najmlađa Nataša je ušla u vezu sa Jovanom, mladićem koji je sin od Zlate Petrović, tako da se može reći da su sve tri se itekako “uhljebile”. Ceca je jako retko u poseti Titelu, bila je samo par puta, a sada je odlučila ipak malo da obiđe priju, sa kojom je bila na Kipru na odmoru, pa je odlučila da joj uzvrati gostoprimstvo, posetivši Titel. 

Kako je rekla Anastasiji,m ona jeste odrasla u manjem mestu, ali ono što joj se nikako nije svidelo je to da je sve puno domaćih životinja, a prija i prijatelj su totalno u tom poslu, tako da je celo dvorište puno životinja, kao i izmeta, koji njoj nikako nije odgovaralo. Obični ljudi su je itekak oosudili, jer i njena majka trenutno se bavi sa domaćim životinjama, tako da ispade da glumi damu…

Preporučujemo