CECA JE DEFINITIVNO OSTALA SAMA! ANASTASIJA NAPUSTILA MAJKU: Odluka sa Gudeljom došla u trenutku!

0

Poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je više od nekoliko decenija u javnosti i njen život pružen je javnosti kao na dlanu. Poznato je da je u braku sa Željkom Ražnatovićem, Arkanom, dobila dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju.

Oni su cijelo svoje odrastanje bili pod budnim okom javnosti i tako je ostalo do dana današnjeg kada su oboje već samostalni ljudi. Veljko se dugo godina već bavi boksom profesionalno, a iz javnosti se pomalo povukao kada je stupio u brak sa Bogdanom Rodić i dobio sina kojem su dali ime po njegovom ocu. Anastasija je, s druge strane, krenula maminim stopama i uplivala je u muzičke vode.

Anastasija je u zadnje vrijeme više vremena provodila van Srbije. Naime, Anastasija je već neko vrijeme u emotivnom odnosu sa fudbalerom Nemanjom Gudelj koji ovu sezonu igra za klub u Španiji. Anastasija prvom prilikom sjeda na avion i ide u Španiju kako bi bila a njim, a kako je otkrila za javnost, sada žive i zajedno. Rekla je da njihova veza nije klasična veza na daljinu baš zato što je ona često u Španiji s njim.

Kada ima neke obaveze u Srbiji, ona se vrati, a onda opet prvom prilikom leti za Španiju. Rekla je da ne zna šta znači zvanično počet živjeti s nekim, ali u Špainiji, kada je Anastasija tamo, oni žive zajedno pod istim krovom u istoj kući. Anastasija kada je u Beogradu živi sa svojom majkom Cecom, ali je sada više u Španiji. S obzirom da su njih dvije u jako bliskom odnosu, vjerujemo da je Ceci ovo teško palo.