Ceca je bila s njim u vezi pre 30 godina, evo kako on danas izgleda! – Tek da mu vidite suprugu, duplo bolja od pevačice! (FOTO)

0

 Ako postoji ijedna od mnoštva slavnih pjevačica na Balkanu, to je sigurno Svetlana Ražnatović koju svi znamo pod umjetničkim imenom Ceca. Ova žena je u periodu od trideset i kusur godina postala popularna pjevačica, Instagram model, majka, a sa svojim pokojnim mužem Željkom Ražnatovićem Arkanom je imala i kriminalnu imperiju.

Danas važi za jednu od najpoznatijih ličnosti na Balkanu i jednu od najbogatijih ličnosti u svijetu, a njeno puno bogatstvo nije zvanično poznato. Mnogi se interesuju za nju i prate svaki njen korak, kao i korak njene djece koja su slavna zato što su njena i Arkanova djeca, a to su Veljko i Anastasija.

Njih dvoje sad imaju svoje karijere i ljudi ih prate sa svih strana, a Veljko je pored nacionalističkih komentara i izjava privukao na sebe pažnju kroz boksačku karijeru kao i kroz brak i roditeljstvo. Kad je oženio Bogdanu Rodić, o tom se pisalo sedmicama u medijima.

Ono što su mnogi primjetili je da je slavni fudbaler Vladan Lukić bio tu sa suprugom, te su se prisjetili da je on bio Cecin prvi dečko poznat javnosti davne 1989. godine kad su oboje bili u usponu. Lukić je potpisao za Crvenu Zvezdu, ali je išao i na služenje vojnog roka.

 

To je dovelo do raskida njihove tadašnje veze koju su jugoslovenski mediji pratili, a danas je to već drevna historija za njih dvoje i mnoge koji ih prate u stopu. Mnogi su spomenuli kako Vladan izgleda daleko bolje od Cece u ovim godinama i da im je drago što ima partnericu s kojom je sretan.

 

Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo