Najnoviji dodatak platformi za online zabavu blic.rs je reality show Cece Ražnatović koji dokumentira svakodnevni život jedne od najpoznatijih balkanskih zvijezda. Ceca je odlučila otvoriti svoja vrata publici i omogućiti im da svjedoče njenoj svakodnevici u njenoj vili na Dedinju.

Nažalost, trenutno je udaljena od svoje djece zbog njihovog rastanka prošle godine. Veljko, jedno od njezine djece, podario joj je unuka. Anastasija je, pak, pronašla ljubav i sada većinu vremena provodi u Španjolskoj s novim partnerom Nemanjom Gudljom. Što se tiče romantičnog života, ona je u siječnju raskinula jednogodišnju vezu s Bogdanom Srejovićem. Nedavno je viđena s mladićem, iako se o njemu suzdržala detaljnije govoriti.

Cecino najveće zadovoljstvo predstavlja snaja Bogdana koja je Ceci podarila unuku. Osim što je bila uspješna košarkašica koja je čak igrala i za reprezentaciju Srbije, Bogdanina je karijeru prekinuta zbog teške ozljede koljena. Trenutno žive u Titelu, malom selu u blizini Beograda, gdje vode izolirani život daleko od gradske vreve. Ovo okruženje pruža Veljku idealno mjesto za trening za njegove nadolazeće boksačke mečeve.

Valja priznati da je Ceca tijekom godina bila podvrgnuta nekoliko estetskih zahvata, što je vidljivo iz usporedbe njezinog sadašnjeg izgleda s ranijim fotografijama. U sadašnjem digitalnom dobu, prikrivanje informacija je izazovno, jer internet čuva sve, čak i ako vladina tijela zabranjuju cirkulaciju snimaka i slika, kojima se može pristupiti na drugim internetskim platformama. Za svaku je ženu, naravno, bitno zadržati svoju privatnost; međutim, nema opravdanja za opterećivanje mladih žena nesigurnošću zbog nepraktičnih fizičkih kvaliteta, kao što su besprijekorne usne, tijela i tako dalje. Svatko bi trebao biti otvoren u pogledu svojih izmjena.

Preporučujemo