CECA DAJE CIJELO SVOJE BOGATSTVO DA NESTANE OVA SLIKA NJENE SNAJKE BOGDANE : Tek sada saznajemo šta je Veljko oženio… (FOTO)

0

Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih folk pjevačica u regiji, koja iza sebe ima veliku karijeru. Od ubistva Arkana, Ceca je ostala udovica sa dvoje male djece, koji su danas odrasli ljudi. Sin Veljko je prije dvije godine ušao u brak sa Bogdanom Rodić koja mu je rodila sina Željka.

Njihove vjenčanje je proglašeno svadbom desetljeća, a Željkovo rođenje je medijski ispraćeno kao da se radi o članu kraljevske porodice. Bogdana dolazi iz imućne porodice, a prije udaje za Veljka ona je izgledala dosta drugačije. Nakon što se pojavila njena fotografija iz vremena kada je igrala košarku, može se primjetiti da je na sebi radila estetske korekcije.

Ona je bila uspješan sportista, međutim prestala je da trenira nakon dvije ozbiljne povrede. Njena sestra Bojana je sa sinom Goce Božinovske, a treća sestra Nataša je još uvijek neudata, ali su i nju mediji povezivali sa sinom Zlate Petrović.

Preporučujemo