Ceca bi OVAKO izgledala da je 15 kila deblja! Tek Karleušu da vidite! Spremite se na sliku 2 i 3, NEĆETE VEROVATI….(FOTO)

0

U današnje vreme kako je moderna tehnologija otišla jak odaleko, svašta se može uraditi preko računara, razne montaže i da čovek prosto ne veruje kako je to sve moguće uraditi? Ni sa telefonima nije ništa puno drugačija ssituacija, jer su i pametni telefoni danas poput pravih filmskih kamera, a njihove cene od par hiljada evra nam govori da su to mini strojevi. 

Razni filteri, i mnoge montaže koriste mnogi koji su u šou biznisu, a kada ih vidimo na Instagramu i uživo jednostavno pomislimo da li su u pitanju iste osobe? Mnoge poznate osobe u regiji se služe tim trikovima, a najviše prednjače Jelena Kaarleuša i Dara Bubamaara koje imaju struk kao neka devojka od 19 godina, ali kada ih vidimo na nastupu, svesni smo toga da su već rađale decu. 

Jako puno celulita na nogama, kao i naslage od masti na stomaku, sve je to surova relanost sa kojima mnogi moraju da žive. Nedavno je izašla takj ojedna aplikacija koja dodaje kilograme na postojeću sliku, a kada se kroz njih provuku neke od poznatih osoba dobijemo totalni haos od slika. 

Naravno sa kilogramima dobijamo i godine, a na naslovnoj fotki vidimo Cecu Ražantović kako bi izgledala da ima nekih 10 do 15 kilograma više. Tu je i Lepa Brena kojoj i ne stoji baš loše sve ovo, ali Severina? Prava žena, zar ne? Da li ste vi probali face app?

Preporučujemo