Čaršija će se opet naslađivati: Na pomenu Mrki svi ostali u čudu zbog njegove prve supruge Daše, Bekutina reakcija sve govori! (FOTO)

0

Prije pola godine je u Beogradu preminuo Milutin Mrkonjić Mrka koji je u javnosti bio poznatiji kao životni saputnik poznate pjevačice Ane Bekute sa kojom je u vezi bio posljednjih devet godina.

Ono što je mnoge iznenadilo je da se on nikada nije razveo od svoje supruge Daše sa kojom je bio u braku preko trideset godina i o kojoj je vodio brigu do posljednjeg dana svog života i tada su se u medijima pojavile i mnoge špekulacije o odnosu Daše i Ane. Međutim pjevačica je i dok je Mrka bio živ isticala kako joj ne smeta Mrkin odnos sa suprugom te da je Daša sama i da neko mora da brine o njoj.

Obje su bile na sahrani ali nisu kontaktirale a sada na pomenu koji je održan jučer pojavila se Ana u društvu svoje majke i unučadi koji su je tješili dok je plakala nad grobom svog Mrke. Pjevačica je bila obučena u crninu i imala je sunčane naočare i šešir. U rukama je imala buket cviejća u obliku srca a njena majka je na Mrkin gorb  stavila jednu ružu.

Ono što su svi prisutni primjetili je da Daša nije došla na pomen i mnogi su se zapitali da li je ona dobro. Među prisutnima su bili i Ivica Dačić koji je održao i govor i rekao je da se nisu okupili samo na pomen nego je i Mrkin rođendan a on je ostavio veliki trag u Srbiji i svi koji su došli tu su da iskažu veliko poštovanjena druga Mrki i da pokažu koliko im svima nedostaje. Pored Dačića tu su bili Bane Obradović i Aleksandar Antić, Toma Fila, Slavica Đukić Dejanović i mnogi drugi.