BUM! PRVI JAVNI POLJUBAC DARKA I BUBAMARE! Sve puca od strasti između pevača i pevačice, nismo mogli da se kontrolišu! (VIDEO)

0

Darko Lazić je definitivno procvetao u poslednjih mesec dana kako je otišao u Nemačku iz Srbije, a verenica Marina ga je baš iz tog razloga ostavila. Otišla je sa detetom kod majke, i sada kako se može videti na njenom Instagram nalogu, izlazi skoro svaku noć, provodi se sa prijateljicama a Darko je po svemu sudeći već bivši. 

Kako je njegova majka izjavila, njemu je na pamet pala jedna biznis ideja koju je hteo da radi u Nemačkoj, ali se Marini to nije svidelo, i jednostavno nije htela da ide iz Srbije u ovom trenutku, pogotovo kada je dete tako malo. Darkova luda glava to jednostavno nije htela da sluša. On je ušao u vezu sa jednom Barbarom, a konstantno je objavljivao storije na svom profilu. 

Barbara Bobak je inače pevačica, a dugo su krili svoju vezu, i pravili se da su prijatelji, a li Darko je od danas odlučio da prekine sve moguće špekulacije na ovu temu, te je pokazao koliko su njih dvoje zaista trenutno prisni. On je tako na svom Instagram nalogu objavio fotku kako se njih dvoje ljube i maze, a sve je šokiralo zašto je to uradio, jer to do sada nikada nije pokazivao sa Maarinom. 

Podsećamo, Darko Lazić je nedavno gostovao sa Miljanom Kulić na TV Pinku, gde su se njih dvoje suočili, a Miljana je tada javno pred nacijom priznala da je celi život bila smrtno zaljubljena u Darka Lazića. On se samo smeškao, a pre par dana ga je okitila sa čak 2.000 evra na bini. Video možete pogledati ovde

Preporučujemo