BUM!!! NEĆE VIŠE BITI PREDSEDNIK!? Vučić se izjasnio, svi ostali U ŠOKU nakon OVE rečenice: Na žalost, ISTINA JE…(FOTO)

0

Aleksandar Vučić je definitivno jedan od najutecajnijih predsednika u regiji, čoek je konstantno u medijima, a ono što je uradio a svoju zemlju je definitivno neprocenjivo. Zemlja se gradi uveliko u ovim krinim vremenima, jer jednostavno to može. Ekonomija Srbije je definitivno u top 3 u Evropi. 

Ako tome dodamo i proces vakcinacije u kojem je opet Srbija druga u Evropi, onda se može reći da je Aleksandar Vučić prvi čovek za ovu zemlju, iako ga mnogi i ne vole zbog nekih drugih stvari, ali ako samo kažemo da je podelio preko 1.000 evra svakom punoletnom stanovnuku Srbije, onda vam je jasno da će opet da pobedi na sledećim izborima u svojoj zemlji. 

Dragan Đilas, Čeda Jovanović i ostali mu opet neće moći apsolutno ništa, jer Vučićč ims narod iza sebe. Tako je predsednik Srbije pre neku noć, opet gostovao na državnoj televiziji gde je pričao o novim investicijama u Srbiji, kao i otvaranju novih Firmi te otvaranju novih radnih mesta. Kada je dobio pšitanje od strane voditeljke kako misli da se kandiduje na sledećim izborima, i šta je to novo što je pripremio za glasače u Srbiji, on je dao jako čludan odgovor. 

Rekao je da je sada prioritet druga tura vakcinisanja, te da ne razmišlja o izborima uopšte. Bitno mu je da se svaki punoletni stanovnik Srbije vakciniše, a onda se može govoriti o politici i samim izborima. 

Preporučujemo