“BUDALO, NISI NORMALNA!” MUŽ URLAO NA ALEKSANDRU SUBOTIĆ, haos na PUTU!

0

Jedna od najpoznatijih starleta u Srbiji je Aleksandra Subotić koja je u jednoj emisiji ispričala dogodovštinu koja se njoj i njenom mužu desila dok se se vozili auto putem. Nekadašnja učesnica Zadruge se uputila iz Novog Sada u kojem žive za Beograd gdje su trebali da se nađu sa njenom prijateljicom Majom Marinković i njenim ocem Takijem ali im se desio jedan peh.

Naime u toku vožnje su stali na jednoj benzinskoj pumpi da natoče gorivo i provjere pritusak u gumama. Pored kompresora se nalazila kanta za smeće i njen suprug je zamolio da u nju baci otpatke koje su imali u kolima. Ona se u tom trenutku dopisivala sa Majom i mobitel je stavila na krov auta.

Nakon što su ponovo krenuli i prešli nekoliko kilometara u blizini jednog nadvožnjaka su čuli kao je nešto puklo a kada je Petar njen suprug upitao šta je to Aleksandra mu je odgovorila da ih je sigurno neka budala gađala flašom. Tek nakon nekoliko minuta se sjetila svog mobitela i kako ga je stavila na krov auta i odmah je mužu rekla da stane u zaustavnu traku sva van sebe.

Istrčala je iz auta i počela pješke da hoda po auto putu tražeći telefon. Petar joj je tada povikao da je nenormalna i da će je neko ubiti i da se odmah vrati u auto. Ona ga je poslušala ali mu je rekla da će ako izgubi Instagram izgubiti i svoj život i krenuli su nazad pet kilometara i to u rikverc ali su vozlili polako da ne naprave neki udes. Međutim mobitel nije pronašla pa je od muža dobila novi i sada je presretna ishodom cijele situacije.

Preporučujemo