BUBAMARA RASIPA EVRE PO ULICI! Ima mnogo nastupa, pa ne zna šta će sa parama, KURIR PAPARACO uslikao Daru kod menjačnice!

0

Dara Bubamara je žestoko krenula u novu sezonu, nakon skoro pa godinu dana pauze od razznih koncerata. Ona je jedna od retkih domaćih zvezdi koja je definitivno najviše odmaraala, a to je mogao svako da vidi ko je ima na Instagramu. 

Ona je tako s asvojim dečkom Tonijem u poslednjih par meseci bar 3 puta posećivala luksuzna letovališta širom sveta, a moglo se itekako videti da uživa u ljubavi sa 21 godinu mlađim muškarcem. Međutim, sada su mere sa korona virusom popustile, te je Dara Bubamara prvo nastupala u Inđiji, pa 2 puta u Beogradu a zzadnja 3 dana je na crnogorskom primorju. 

Sada juje paparaco lov uslikao u Novom Sadu kako izzlazi izz jednog tržnog centra, i otišla je na menjačnicu gde je razmenila eure, koji su se samo rasuli po asfaltu. Može se reći da je Dari itekako dobro krenulo u novoj sezoni, kada joj je vetar rasuo svežanj eura, a na sebi je imala narandžastu kombinaciju, espadrile i torbu u istoj boji. 

Ispred ju je čekao njen luksuzni auto, koji je svo vreme bio upaljen i gde je radila klima, a Dara kada je ušla unutra, sedila je par minuta, najverovatnije da se malo rashladi, jer je taj dan u Novom Sadu bio praavi pakao po pitanju temperatura. 

Preporučujemo