BRZA AKCIJA SRPSKE POLICIJE! Kukava mu majka! EVO kako je završio jadnik-nasilnik sa Ada Ciganlije….OVO SU MU URADILI! (VIDEO)

0

Toplo vreme je definitivno isteralo čak i one najokorelije ljude koji ne vole vodu da izađu napolje i potraže neko osveženje, bilo da se radi o odlasku na obližnji bazen, a oni sa malo dubljim džepom su svakako već na moru. Međutim, puno je više onih koji su potražili spas u obližnjim kupalištima. 

Kupališta su puna, gužva je gde god da se okreneš, a na takvim mestima uvek možemo sresti neugodne i nervozne ljude koji ne podnose vrućina, pa u neretkim slučajevima imamo i situacije kada se desi neki blaži ekces, ali ono o čemu bruji cela Srbija, ali i regija je dešavanje iz Beograda, sa popularnog kupališta na Ada Ciganliji. 

Žene su se u poslednje vreme itekako izborile za svoja prava, a ipak i dalje imamo nasilje nad ženama, koja su itekako izzrađena u porodičnim vezzama, a retko koja žena se odluči javno progovoriti jer sve trpi i zbog porodice je spremna na sav mogući kompromis. Verujemo da ste jučer videli nasilnu scenu kada je izvessni Nikola udario devojku u glavu sa nogom, a niko sa plaže nije reaagovao. Jedino je spasilac pritekao u pomoć, a kada je jedna devojka počela vrištati izašla su 2 krupnija muškarca iz vode i prebili ga da valja. 

Danas je ipak i policija reagovala, te je odmah priveden. Aleksandar Vulin Ministar policije se oglasio povodom celog slučaja, te je rekao da za ovakve muškarce neće biti mesta u društvu, i da će strogo da budu sankcionisani. Pogledajte i sami kako je izgledalo privođenje neodgovornog mladića. 

Preporučujemo