BRUKA KAKVA SE NE PAMTI! Hana Huljić Grašu upoznala sa 5 godina, a sa 3 bila u spotu njegove bivše s kojom je bio 24 godine…

0

Vest o vezi Petra Graše (46) i Hane Huljić (31), ćerke Tončija Huljića (59), iznenadila je mnoge, jer joj on faktički može biti i otac. Međutim, njihovo poznastvo traje već gotovo tri decenije, a osim Graše, Hana je devetdesetih upoznala i njegovu bivšu devojku Danijelu Martinović (50), tako da je sve postalo jedbna velika Španska serija. Hanini roditelji, Tonči i Vjekoslava, sarađivali su s popularnim sastavom Magazin, u kojem je devedesetih pevala Danijela, tako da je to u jednu ruku i normalna stvar. Zato nije neobično da se u spotu za njihovu pesmu ‘Došlo vrijeme’ iz 1993. pojavila i najmlađa članica porodice Huljić, Hana.

Trogodišnja Hana u spotu gleda Danijelin nastup na TV-u, kako bi zaboravila na noćne more, i to je njena prva TV uloga. Danijela, koja je tada imala 22, pleše u narodnoj nošnji, a na kraju spota pojavljuje se kraj Hane u spavaćici. Ironija, zar ne? Dve godine posle saradnje s pevačicom, Hana je upoznala svog sadašnjeg dečka Petra Grašu. Pevač je tada često dolazio kod Huljića po nove hitove, i tu je zaiskrilo između njih dvoje.

Preporučujemo